Hammarö och Falkenberg

25 september 2011

Vilken toppenhelg vi haft. Igår vaknade vi på Hammarö. Lennart tävlade med Wiva i Lägre Skydd och hon blev uppflyttad. Krokiga KP och malleKiwa som var med fick sitt första Cert. Mycket bra utdelning på lång färd.  En fantastisk njutbar dag med det bästa höstväder man kan önska sig och många jättetrevliga människor. Tia fick några korta spår där ett gick galant och ett annat faktiskt lite sådär, åtminstone här och där, men det berodde inte på henne utan på att några tränat precis på spåret så det var inte alls konstigt.

Idag har vi varit i Falkenberg där Lennart och Wiva gjort ett Elitspår. Upptaget fick de 10 på men sen gick det åt skogen. Såg dem på långt håll och det såg ut som han gjorde svallvågor på den blöta åkern. Synd, men sånt händer, inte ens Wiva kan vara på topp jämt. Efter uppletet fick jag låna föremålen för att köra lite med Tia. Ingen match för lilla fröken, trodde kanske hon skulle tveka med främmande grisiga föremål men inte då. Så kul att se henne springa ut i full fart, tvärbromsa, sniffa lite, ta föremålet utan tvekan och i full karriär tillbaka. Svårt att bli annat än tvärglad. Gott väder och urtrevliga människor också idag. Ikväll la jag ett litet skogsspår med många kurvor och vinkel strax efter start. Gick som en dans och pärlan låg på i selen, så härligt.

/Birgitta


1 kommentar »

  1. Erica skriver:

    Grattis, det låter som om ni fick flera bra resultat =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *