Söndag i svampskogen

4 september 2011

Idag gick Tia och jag på svampletarpromenad. Eller jag gick och Tia hoppade i diken och andra vattenhål.  Tia hör jag mer än ser, hon befinner sig som sagt oftast under vegetationen vid dikena men hon kommer som skjuten ur en kanon när jag ropar, härliga lilla hund. På promenaden hittade vi resterna från en kvarglömd figge (?) och lite svamp men det var inte huvudsaken. Vi var väl ute i sådär fyra timmar och Tia hoppade, skuttade och lekte med kottar hela tiden. Hon kan förmodligen inte bli trött. Hade tyvärr bara min telefon med så bilderna är kass. På sista bilden är Tia kolsvart om nosen men det syns inte alls.


1 kommentar »

  1. fia och izza skriver:

    de är ju inte mer än underbart! vad härligt ni har de!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *