LP II i Jönköping

21 januari 2011

Hej

LP II klart efter div turer i Jönköping. Nu lägger jag skorna på hyllan ett tag och kommer nu att rikta in mig på brukset, tror jag. Rätt kul med lite b..lydnad ändå. Kanske lite agility skulle sitta fint oxå samt rallylydnad, fy för sören.

En snål domnare var det och det verkade som han tappat bort siffran 10 den rackarn men va fan gör det. jag vet ju hur bra Divan är.

Ha det


Lennart o Trail Of Siberias Wiva (Super Divan) 


9 Comments »

 1. http://www./ skriver:

  I like that one, too, simply because it's so dissonant considering the subject matter, but I don't think any of the covers I've seen have knocked it out of the park. Then again, if that happened, it would just be great talent wasted on a book that sucks.

 2. http://www./ skriver:

  Hello Bruce,I was wondering if I either didn’t receive the plans or if you have not finished them yet? I signed up for the newsletter, even tried doing it multiple times and I still have not received and emails. I also tried leaving a question somewhere and can not seems to find it.Would you be able to please send em a personal email?Thank you in advance,Victor

 3. http://www./ skriver:

  La idea es muy buena y al autobús tiene una pinta estupenda pero yo echo en falta una pequeña sala con libritos, los de toda la vida, con su papel…

 4. http://www./ skriver:

  AnónimoYo te recomendaría que teniendo en cuenta la diferencia de precios entre ambos te quedaras con el touch. La navegación debe ser mucho más cómoda dado que ninguno de los 2 tiene un teclado como tal…lástima que esta gente de amazon se esté pensando tanto lo de venderlo a España.

 5. istana maimun!!! kitorg siap amik gmbr pki kostum dulu,hehehe..mmg pas blk Medan ni..temenung jap pikir,ade jugak tmpt yg best kt sini,indah..tp..tetap rase msia best,buleh?hik3

 6. Maverick skriver:

  This article is exactly what i looking for, I have a blog where I post similar ideeas. Please, I would like to trntslaae this article in romanian and then to post it on my personal blog, linking to your webpage as source. In our country not many knows read in english and I try to help at the school with some blogs about what I find online … Is this possible ? Thanks in advance.

 7. Hej!
  Äntligen kan man läsa något trevligt på denna sida. Lennart har till Divas och vår stora förtjusning lovat att lägga lackskorna på hyllan. Tyvärr har han garderat sej med att tillägga ”för ett tag”, det är ju illavarslande. (Slutligen en fråga, hittar du din spårsele och kommer du att få skoskav när du ÄNTLIGEN tar på dej kängorna.)
  ”Gränslösa” kompisar i Glossbo City.

 8. Rickard o Winna skriver:

  lennart du vet var ja finns.Å där funkar inte lackskor för då blir man blöt å fryser om tårna.Något grattis får du inte av mig men Mia grattar.Ha de bra nu å glöm inte brukset.(för h-vete)

 9. Grattis Grattis =)
  Ni är himla bra ni!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *